Noutati

Te tinem la curent cu toate solutiile si tehnologiile Star Storage
In StarVault ai costuri fixe cu infrastructura IT!
Avand in vedere cresterea brusca si impredictibila a pretului de furnizare al energiei electrice in toata Uniunea Europeana ca urmare a unor modificari legislative si a contextului geopolitic actual, cu impact direct in tarifele de furnizare a energiei electrice in sensul unei majorari considerabile a acestora, costurile lunare privind alimentarea cu energie a infrastructurii IT proprii au suferit majorari semnificative.
Afla mai multe
2021 – anul AI, automatizarii low-code si cloud
Acum, mai mult ca oricand, succesul unei organizatii va fi modelat de capacitatea acesteia de a face o treaba cat mai buna in ceea ce priveste operationalizarea reala a initiativelor de transformare digitala si optimizarea costurilor prin digitalizarea proceselor si automatizarea acestora.
Afla mai multe
Adapteaza-ti afacerea!
Servicii externalizate de scanare, procesare și digitalizare a documentelor financiar-contabile pentru costuri și riscuri reduse și pentru eficiență operațională crescută.
Afla mai multe
STATUS. Mai mult decat dosarul electronic de sanatate
Chiar dacă dosarul electronic de sănătate este un punct foarte bun de plecare în gestionarea stării de sănătate, acesta este necesar dar nu și suficient. STATUS a fost construit specific pentru a depăși limitările unui simplu dosar electronic de sănătate fiind o soluție pentru gestiunea completă a stării de sănătate, într-un mediu digital, sigur și prietenos
Afla mai multe
Elimina Hartia. Alege Transformarea Digitala!
Contribuim la usurarea poverii aflate pe umerii medicilor și oferim mai mult timp pentru activitățile cu adevărat importante prin punerea rapidă la dispoziție a informațiilor medicale relevante îndeplinirii cât mai eficiente a actului medical.
Afla mai multe
STATUS. Mai mult decat Telemedicina
Telemedicina schimba radical modul in care experimentam serviciile de sanatate. Trebuie avut totusi in vedere ca prezentarea functionalitatilor de video-conferinta ca fiind telemedicina, fara integrarea intr-o platforma dedicata destinata interactiunii digitale dintre pacienti, medici si furnizori de servicii medicale, nu va atinge potentialul maxim de crestere a calitatii actului medical si implicit al satisfactiei pacientilor.
Afla mai multe
Afaceri Digitale fara Frontiere cu StarCapture Anywhere!
Avand in vedere contextul general legat de raspandirea virusului COVID-19, ca furnizor global de solutii si servicii IT pentru interactiuni digitale, va punem la dispozitie GRATUIT, pe toata durata crizei Coronavirus, StarCapture Anywhere -platforma noastra digitala de geneneratie urmatoare pentru interactiunea multi-channel cu clientii si partenerii de afaceri.
Afla mai multe
Tehnologie pentru sanatate
Venim in sprijinul antreprenorilor si furnizorilor de servicii de sanatate mici si mijlocii cu solutii concrete pentru asigurarea continuarii activitatii, chiar si in situatii dificile cum este aceasta. Pe toata durata crizei Coronavirus va punem la dispozitie GRATUIT platforma STATUS destinata interactiunii digitale dintre pacienti, medici si furnizori de servicii medicale.
Afla mai multe
Stop COVID-19! Lucreaza DIGITAL cu ZERO riscuri
Venim in sprijinul antreprenorilor si companiilor mici si mijlocii cu masuri concrete pentru asigurarea continuarii activitatii, chiar si in situatii dificile cum este aceasta. Pe toata durata crizei Coronavirus va punem la dispozitie GRATUIT platforma SEAL ca sa lucrati DIGITAL cu ZERO riscuri.
Afla mai multe
Star Storage, venituri mai mari cu 19% în prima jumatate a anului 2019
București, 19 august 2019 - Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță venituri de 8,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2019, în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior, și un profit înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) în valoare de 2 milioane euro.
Afla mai multe
SEAL Content Library Connector for Salesforce
Star Storage a lansat noul Content Library Connector for Salesforce, conectorul care permite o experienta imbunatatita de integrare a continutului pentru clientii de nivel enterprise ce folosesc Salesforce impreuna cu alte aplicatii de generare a continutului.
Afla mai multe
Star Storage este partener Gold al gigantului Dell EMC
Luna aceasta Star Storage a fost certificat ca Partener Gold al Dell EMC. Timp de peste 15 ani prin parteneriatul cu EMC, Star Storage a livrat numeroase proiecte de impact pentru clienti de top din cele mai importante sectoare – financiar bancar, utilitati, inclusiv institutii publice care deservesc apararea si siguranta nationala.
Afla mai multe